För fastighetsägare

Pasta och pizza har sedan länge varit populära matkategorier. Med färsk pasta säkerställer vi att kvaliteten är på topp och smakupplevelsen maximal till skillnad från ”vanlig” pasta. Pastan tillagas också mycket snabbt vilket är i linje med vårt motto: ”mer kvalitet på mindre tid!”.

Miljön och atmosfären är nästan lika viktig som den mat vi serverar. därmedpastas färger är svart, vit och vinröd. Dessa färger återspeglas i lokaler, inredning, menyer, kläder o.s.v.. Inredningen är liknande i varje restaurang och våra gäster ska känna igen sig oavsett om de kommer in på därmedpasta i Malmö eller Luleå.

Vår målgrupp är bred. Vi attraherar kunder i alla åldrar, självklart är hårt fysiskt arbetande personer i t.ex. byggbranschen trogna kunder men lika ofta män och kvinnor i kostymer som uppskattar snabb kvalitetsmat, eller ungdomarna som vill ha pizza en fredagskväll. Barn och barnfamiljer som inte vill sitta och vänta på maten i trettio minuter lika gärna som pensionärsparet som bara vill sitta och ta det lugnt och njuta av sin mat.

därmedpasta skall finnas på a-lägen i städer med minst 50 000 invånare, större shoppingcentrum, gallerior, centralstationer och liknande trafikerade lägen.